Rätt eller fel?


Kommentarer
Postat av: senior ioannis

Försök motbevisa mig. Haha :P Tänkte lika gärna frälsa folket med fortsatt hjälp, fortsatta översättningar:



..erhm..



”Bra/ Då så ”

Det här är orden kvinnor använder i slutet av en diskussion när de känner att de har rätt, och då du bokstavligen BÖR hålla käften. Använd aldrig endast ordet "bra" för att beskriva en kvinnas utseende – då det i så fall kommer leda till en sådan diskussion.



”Fem Minuter”

Det här är en halv timme. Det är dock lika med DINA fem minuter, så det slår ut varandra.



”Inget”

Det här betyder ”något”, och du skall vara på din vakt. Ordet ”Inget” är vanligtvis använt för att beskriva känslorna en kvinna har när hon egentligen vill krossa dig, skjuta dig eller skära upp dig i småbitar. ”Inget” innebär oftast en diskussion som kommer att vara i ”Fem Minuter” och sluta med ordet ”bra”.



”Gör det då..” (med höjda ögonbryn)

Det här är en utmaning, så var ingen idiot. En utmaning som kommer resultera i att en kvinna blir arg över ”Inget” i minst ”Fem minuter” och sluta med ordet ”Bra.”.



”Gör det då..” (med normala ögonbryn)

Det här betyder, ”Jag ger upp..” eller ”Gör vad du vill för att jag skiter i det”. Du kommer att få en ”Gör det då..” med höjda ögonbryn om några minuter, följt av ”Inget” och ”Bra” och hon kommer prata med dig i ”Fem Minuter” innan hon lugnar sig.



”Hög gäspning”

Det är egentligen bara ett ordlöst utlåtande som ofta missförstås av men. En ”hög gäspning” betyder att hon tycker att du är en idiot, en dåre eller ett troll vid tillfället, och undrar varför hon slösar sin tid på att stå här och argumenterar med dig om ”inget” i ”fem minuter”.



”Tyst gäspning”

Igen, bara ett ordlöst utlåtande. Ett sådant som vissa män faktiskt förstår(!). Hon nöjd/belåten. Det bästa du kan göra är att inte säga något, röra dig, eller andas och hon kommer hålla sig lugn.



”Tack”

En kvinna tackar dig. Pissa inte på dig eller svimma. Säg bara varsågod och rör dig inte resten av dagen.



”Tack så mycket..”

Det här är väldigt annorlunda ifrån bara ”Tack”. En kvinna säger ”Tack så mycket..” när du gjort något fruktansvärt fel. Du har på något sätt sårat henne och har ca ”Fem minuter” (dina...) att fly. Gå inte, spring. Spring så långt du kan och kolla ALDRIG tillbaka. Hinner du inte kommer hon troligtvis ha ringt sina 4 brorsor som kommer över för att torka gatan med dina hjärnrester. Dessa ord är oftast följda av en ”hög gäspning”. Strunta i att fråga vad som är fel efter den ”höga gäspningen” då hon endast kommer ge svaret ”inget”.



Sad but true...

2010-02-07 @ 23:43:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0