Måndag.

Mina senaste dagar.. :

I fredags

så var jag först i skolan och hade sång lektion, sen så drog jag och Ioannis till stan och handlade lite grejer, sen drog jag hem. Gjorde i ordning mig, käkade ( på 4 min, bokstavligen ) för att jag skulle hinna med bussen och laxen blev inte klar förnst 4 min innan jag skulle dra.
Mötte upp av en slump David och hans polare som var påväg in för att käka middag i stan. Dom gick av vid Rådmansgatan och jag åkte vidare till Medborgarplatsen, där jag mötte upp Åsa och hennes två jobbkamrater Simon och Martin. Vi gick till Söder station till nått ölhak och satte oss där och socialiserade oss ;)
Sen ringde Sonya ( som jag inte vart med på flera månader pg att hon ligger i lumpen ) som sa att hon var påväg in, jag sa åt henne att vi skulle mötas inne på Metro.
När vi väl drar dit så är det världens kö, men vi ställde oss i den ändå.. helt plötsligt så rycker någon tag i min axel och säger "eeeey!", då hade Daniel markus och hans polare stått framför oss av slump. Snackade lite med dom, sen insåg alla som jag stod med att dom inte orkade stå å vänta längre, så jag ringde upp Sonya och bad henne gå till rökrutan, så åtminstonde hann hälsa på varandra innan vi drog.. Vi snackade lite, sen drog vi till Mc.Donalds eftersom att Åsa och dom inte hade käkat middag än.
Åsa ringde Jimmy som var vid globen, så han var schysst nog att skjutsa hem både mig och Åsa till Ekerö.
Sen kom jag hem och la mig direkt, fick massa roliga sms men dom pratar vi inte om här ;)



I lördags

så vaknade jag ganska död.. Tiffy ringde mig och vi snackade ett tag. Fördrev tiden några timmar med att finskriva några låtar. Sen kom Micke och Far hem, så jag socialiserade mig med dom. Jag och Micke drog till OKQ8 och köpte cola och micke fick ostbågar, men det tog ett tag för honom att välja... suck.

Sen så gjorde jag inte mer, var bara hemma, var ganska seg.
Somnade som en stock framför tvn.



I Söndags

så träffade jag Sonya, mötte upp henne vid Q8 och gick sedan en promenad. Vi handlade fika på fiket i Ekerö Centrum så gick vi hem till mig,
fikade och babblade hur mycket som helst. Sen så gick hon runt 16:00 :(.....
Efter det gjorde jag typ ingenting, det var första dagen jag började känna mig dålig ( är nämligen sjuk ) så jag babblade i telefon med Åsa, drack te och försökte raska upp mig till morgondagen.. skolan..

Och så idag.. Måndag. Äckliga Måndag.
Jag vaknade helt jävla död imorse, är assjuk!
Så jag samlade all energi jag hade och pallrade mig till skolan, råkade komma lite sent eftersom bussen och tåget var ASSEGT ( jag HATAR SL, jävla mongolidtrafikmonster. ). Hade Religion. Lyssnade på en rap låt som Ioannis och William hade gjort om mormoner. Heh.
efter det drog jag hem , mådde verkligen för dåligt..
Så nu sitter jag här, tycker synd om mig själv.
klockan 17:30 kommer morsan och hämtar upp mig, jag ska hem till henne och äta wok och kolla på senaste Harry Potter.. Vad kan jag säga? man behöver sin mamma när man är sjuk :)

Puss och kramkalas på er alla <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0